CSR People Prize 2019

Stort TILLYKKE til BB Fiberbeton

Stort TILLYKKE til BB Fiberbeton - indstillet af Erhvervshus Sjælland - som vandt årets CSR People Prize for at gøre en ekstraordinær indsats for at tage socialt ansvar. De har bl.a. fokus på integration af flygtninge.

Og TILLYKKE til de studerende fra Erhvervsakademi Aarhus, som vandt den nye CSR Challenge Prize for bedste ide til, hvordan virksomheder kan løse udfordringen med manglende arbejdskraft ved at invitere udsatte unge indenfor i virksomheden. Ideen gik ud på at udvikle en mere enkel jobsøgningsplatform med korte og præcise jobopslag og mulighed for at booke en jobsamtale direkte.

P.t. er der 50.000 unge uden uddannelse/job i DK, så der er brug for alle kræfter.

Giv os et kald, hvis du vil gøre en forskel for et ungt mennesker - tlf. 2911 4200.

Det er altid festligt at deltage i overrækkelsen. Og altid et spændende program, som Cabi - bedre arbejde til flere og Erhvervsstyrelsen står for. I år med fremtidsforsker Henrik Good Hovgaard, HR direktør Jens Romundstad, direktør Carsten Moberg og med succeshistorier fra de unge selv.

Og altid med fokus på fremtiden og det vi kan gøre bedre. "Must know" for alle der interesserer sig for beskæftigelse, uddannelse og socialt ansvar.

Hvis du ikke allerede har oplevet det, så kom med næste år.