Palsgaard Spær afholder Jobmesse

Skal du i gang med en større rekruttering? Så gør som Palsgaard Spær! Den 11. september bød Palsgaard Spær velkommen til Jobmesse i Slagelse, hvor mere end 160 personer var tilmeldt for at høre om virksomheden og de ledige stillinger i produktionen.

John Sandholm, Produktions- og Indkøbsdirektør hos Palsgaard Spær udtaler:

”Vi har fået stor hjælp til at arrangere en jobmesse, hvor også Slagelse Erhvervscenter har været involveret. Både Jobcentret og Erhvervscentret har arbejdet målrettet lige fra den første dag, hvor vi startede en dialog om etablering af ny afdeling i Slagelse. Det er en stor mundfuld at åbne en ny afdeling, så vi er meget taknemmelig for den sparring, dialog og samarbejde vi har haft med Jobcentret i Slagelse. Det er meget positivt, at opleve en så stor interesse og højt engagement fra både Jobcenter og Erhvervscenter i Slagelse til at skabe en sådan jobmesse. Et vellykket samarbejde med det formål at finde dygtige og engagerede medarbejdere til produktionen i den nye afdeling! Jeg vil positivt anbefale andre virksomheder at overveje noget lignende, hvis der skulle blive behov for større rekrutteringer."

Så står du overfor en større rekrutteringsproces, så kontakt os på 2911 4200.

På billede ser du fra venstre rekrutteringskonsulent Maria Stenander Vargas, PA i Slagelse Erhvervscenter Anja Nordby og rekrutteringskonsulent Tine Henriette Wiegaard Hansen.