Pris for socialt ansvar til Grøn Fokus

Lokalt Arbejdsmarkedsråd overrækker pris til privat virksomhed

TILLYKKE til Grøn Fokus A/S som fik overrakt den anden af Lokalt Arbejdsmarkedsråds Virksomhedspriser 2018. Priserne gives til en offentlig og en privat virksomhed, der i særlig grad har udvist socialt ansvar og engagement ved at understøtte den lokale beskæftigelsesindsats.

Ved overrækkelsen den 18. februar lagde formanden for Lokalt Arbejdsmarkedsråd, Thomas Clausen, vægt på, at virksomheden var god til at passe på mennesker og derfor også var med til at passe samfundet som helhed.

Selve prisen var glaskunst af Branka Lugonja, som fortalte, at hun havde taget udgangspunkt i den grønne farve og i frugtkerner, som ved god pleje, vand og sol spirer og bliver til flotte planter, der selv bærer frugt. Således overført til Grøn Fokus A/S, som plejer og inspirerer folk til at få god livskvalitet.

Direktør Stefan Skov-Jespersen og driftschef Brian Hylding var utrolig glade for prisen og anerkendelsen og fortalte, at virksomheden så det som et fælles ansvar for kommunen og virksomhederne, at støtte og hjælpe folk ind på arbejdsmarkedet. Det er en integreret del af virksomheden, og det er fantastisk at se folk udvikle sig, få liv i øjnene og få en mere værdifuld hverdag, sagde de. 

Foto fra venstre: Formanden for LAR Thomas Clausen, driftschef Brian Hylding, direktør Stefan Skov-Jespersen, kunstner Branka Lugonja.

Yderligere information: Partnerskabssekretariatet, tlf. 5857 4203.